Szolnok

Közélet

Unikumnak számít a nálunk lévő nyugalom – Kubatov Gábor Szolnokon

Fiatalok, drog, migráció, veszélyek. No és persze sport, főként a Fradi. Számos téma felmerült a Tisza-parti estek legutóbbi programján Szolnokon, melynek vendége Kubatov Gábor, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója, országgyűlési képviselő volt.

Több mint negyed százados múltra tekint vissza a Márai Sándor Polgári Kör rendezvénysorozata, melynek teltházas estjén szerteágazó témák kerültek elő Szalay Ferenc polgármester és Kubatov Gábor pódiumbeszélgetésén számos fontos és érdekes téma felmerült. Egy-egy döntés súlya gyakran csak jóval később válik világossá, s ha nem ragaszkodunk sziklaszilárdan elveinkhez, meggyőződésünkhöz, hagyományainkhoz, gyorsan semmivé válhat mindaz, amit felépítettünk az elmúlt évtizedekben. Erre sorolt példákat Kubatov Gábor az élet minden területéről, Földünk minden tájáról. Miként tesznek tönkre droghasználók korábban virágzó városokat, miként alakítja át gyökeresen egy közösség kultúráját a migráció, milyen veszélyeket rejt az LMBTQ-propaganda.

– Mind olyan kérdések, melyek miatt számos támadás éri hazánkat a nyugati világból, hiszen az Európában és szinte az egész világon tapasztalható káoszhoz képest unikumnak számít az a rend és nyugalom, amiben Magyarországon élünk. Ez pedig a mi politikai közösségünk határozottságának köszönhető – emelte ki a pártigazgató.

kubatov gabor

Alföldhír.hu

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu