Kék hírek

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt nap 12 körözött személyt fogtak, 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Törökszentmiklóson 2024. január 18-án este, mikor a rendőrök ellenőrizték. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A 39 éves férfit előállították további mintavételre, vezetői engedélyét bevonták. A gépkocsivezetőnek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kell felelnie.   

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik, hiszen az elfogyasztott alkohol növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is! A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére!

Forrás: police.hu

alkoholszonda, ittas vezetes

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu