Nagykunság

Kék hírek

Éjjel-nappal loptak

A kisújszállási nyomozók rövid időn belül elfogták az év eleji, kenderesi betöréses lopások elkövetőit.

Ismeretlen tettesek január 3-án délután bementek egy kenderesi házba, ahonnan több fordulóban különböző tárgyakat, fejszét, gázpalackot, két keverőtárcsás mosógépet, egy mikrohullámú sütőt, valamint fém alkatrészeket vittek el 30 ezer forint értékben.

A Kisújszállási Rendőrőrsre január 8-án újabb bejelentés érkezett: aznap este ismét egy kenderesi családi ház udvaráról loptak el ismeretlenek egy 70 ezer forint értékű alumíniumlétrát.

A nyomozók mindkét ügyben helyszíni szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként rövid időn belül elfogták a tetteseket. Kiderült, hogy a kenderesi betörésekhez egy 29 éves helyi férfi köthető, aki egy-egy társával követte el a bűncselekményeket. A nyomozók megtalálták az értékes létrát a kutatás során, és visszaadták a tulajdonosnak.

Az adatok szerint az elkövetők rovásán több bűncselekmény is van, hiszen az egyik, 25 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy tavaly decemberben a kenderesi művelődési ház elől két díszszarvast vitt el, de hozzá köthető egy december közepi, szintén helybeli betörés is.A Karcagi Rendőrkapitányság többrendbeli lopás vétsége miatt folytat eljárást a tolvajok ellen.

Forrás: police.hu

elfogták, kisújszállás, lopás

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu