[GALÉRIA] Fókuszban a pandémia lelki hatásai

Lelki egészségünk egyensúlya címmel tartottak összejövetelt július 30-án Karcagon, a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesület karcagi klubhelyiségében. A helyi közösségi együttműködés megerősítését szolgáló rendezvényen hasznos tanácsokkal látták el a résztvevőket.

Fókuszban a pandémia lelki hatásai

A pandémia lelki hatásairól, és azok feldolgozásáról tartott interaktív előadást Csontosné Csécsey Magdolna pszichológus, a hallgatóságot nemcsak információkkal, hanem hasznos tippekkel is ellátta.

– Másfél év kihagyás után tudtunk újra összejönni, ami nagy öröm számunkra – mondta hírportálunk kérdésére válaszolva Németh Imréné. – A pandémia ideje alatt egyetlen csoporttársunk sem maradt ellátatlanul, minden tőlünk telhetőt megtettünk egymásért. Minden héten csütörtökön ügyeletet tartunk, a raktárkészletünkre támaszkodva pedig különböző gyógyászati segédeszközök kölcsönzését tudjuk biztosítani a tagjainknak – fűzte hozzá a Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesület karcagi csoportjának vezetője.

A pszichológus előadása mellett egyéb programok is várták az érdeklődőket, népszerű volt például Kolostyák Gyula, karcagi nótaénekes műsora. A rendezvényen – mely a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat sikeres pályázatának, és az Európai Unió támogatásának köszönhetően jött létre – jelen volt Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke is.

Az érintett projekt részeként megyeszerte több hasonló rendezvényt szerveznek majd a jövőben.

Projektazonosító: EFOP-1.6.3-17-2017-00015
A fent említett egyesületről további információt az alábbi linkre kattintva érhetnek el: http://msszolnok.hu/

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest