Szolnok

Színes

Ötszáz csomag a Mikulástól

Szegregátumokban élő gyermekeknek juttattak el Mikulás csomagot a szolnoki önkormányzat közreműködésével.

Szegregátumokban működő közösségi házak és szolnoki tanoda vezetői vehettek át Mikulás csomagokat a városházán, hogy eljuttassák a rászoruló gyermekekhez. Számos helyi vállalkozó segítségével, több mint 500 névre szóló csomagot sikerült készíteni a legkisebbeknek, amelyeket a vállalkozók, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester adtak át.
Az önkormányzat cégei, intézményei, a polgármesteri hivatalban dolgozók és más cégek is csatlakoztak ugyanis a felhíváshoz, hogy összefogva megajándékozzák a Szolnok Segít programba bevont rászoruló családokat.
A felajánlók a teljesség igénye nélkül: Mc Hale, NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok, Accell Hunland Kft, Borovi, Szolnoki Auchan, BBCA-Szolnok Biokémiai Zrt., Ferzol Lemezmegmunkáló Kft, Damjanich János Múzeum, Verseghy Ferenc Könyvtár, Egészségügyi és Bölcsőde Igazgatóság, Szolnok Városi Óvodák, és Polgármesteri Hivatal munkatársai.
A játékok, mesekönyvek, édességek mellett nem kézzel fogható felajánlással is megkeresték a Szolnok Segít programot irányító Humán Szolgáltató Központot. Barabás Botond, a Szigligeti Színház igazgatója az „Ágacska” című. előadásra hívta meg a gyermekeket.

adomány, kiemelt, mikulás, szolnok

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu