Szolnok

Sport

Ismét edzőt váltott az Olaj

Tapasztalt szerb edző veszi át a férfi kosárlabda csapat irányítását hétfőtől.

A menedzsment értékelte csapatunk elmúlt pár mérkőzésen nyújtott teljesítményét. A kialakult kép alapján új impulzusokra, friss energiára és új irányvonalakra van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy Klubunk eredményesen szerepeljen a szezon hátralévő részében – adta hírül honlapján a Szolnoki Olajbányász.
Ennek megfelelően a szerb tapasztalt edző, Oliver Vidin veszi át a vezetőedzői feladatokat Szarvas Gábortól, aki továbbra is a klub kötelékében marad. A jövőben az ellenfelek feltérképezésében, elemzésében vállal kiemelt feladatot.
Oliver Vidin az elmúlt öt évben a lengyel bajnokságban dolgozott vezetőedzőként. A 2020/2021-es szezonban bronzérmet szerzett a Slask Wroclaw színeiben, majd 2021/22-ben az ugyancsak lengyel Zielona Gora csapatával megnyerte a lengyel kupát. Karrierje során több éven keresztül töltötte be a vezetőedzői pozíciót a finn BC Nokia, majd a szlovák BC Inter Bratislava csapatánál, ahol 2016/17-ben és 2018/19-ben bajnokságot nyert. Oliver Vidin hétfőtől veszi át a csapat irányítását.

Fotó: PAP/Leszek Szymański/Szolnoki Olajbányász

kosárlabda, Oliver Vidin, Szolnoki Olajbányász

szs

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu