Szolnok

oktatás

Példaképek társaik előtt – diákokat köszöntött Szolnok

Sokéves hagyomány Szolnokon, hogy év végén a hátrányos helyzetű, ám valamilyen területen kimagaslő teljesítményt nyújtó diákokat köszönt a város önkormányzata.

Idén 59 általános és középiskolás fiatal kapott meghívót a városházi ünnepségre. Olyan fiatalok ők, akik tanulmányi előmenetelét szorgalom és folyamatos javulás jellemzi, magatartása és szorgalma példaértékű, illetve közösségeikben kiemelkedő – szervező, kulturális, sport, illetve művészeti – tevékenységet végeznek, valamint eredményeikkel pozitívan hatnak a társadalmi hátrányokkal terhelt réteghez tartozók társadalmi megítélésére.

Mint Töreki András önkormányzati képviselő köszöntőjében kiemelte: Hogy ki mennyire lesz sikeres az életben, azt nem annyira a szerencse vagy az életkörülmények, mint inkább az egyéni tulajdonságok, készségek és képességek határozzák meg, és ezekben ti már mindannyian bizonyítottatok. Szorgalom, kitartás, tehetség – erősek vagytok! Ha továbbra is ezen az úton maradtok, elérhetitek álmaitokat és példaképpé váltok mások számára is – mondta.

hátrányos helyzetű tanulók, kiemelt, szolnok

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu