Közérdekű

Az első héten is folytatódott a toborzás

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök 7 településen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vármegye szerte adtak tájékoztatást a toborzópontoknál megjelenteknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. 

A rendőrök valamennyi helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

2024. január 8-11. között az alábbi helyszíneken várjuk az érdeklődőket:

  • 8-án 9 órától a Túrkevén a fürdőnél, Jászberényben a Jászjákóhalmi és a Dósza György úti parkolóknál,
  • 9-én 9 órától Törökszentmiklóson a Hunyadi tér 1-3 számnál található üzletnél,    
  • 10-én 9 órától Karcagon a Kisújszállási út 34. számnál található üzletnél, 10 órától Mezőtúron a Piac téren, Szolnokon az Ady Endre úti bevásárlóközpontban, 12.30 órától Törökszentmiklóson a Kossuth Lajos utca 154. számnál található üzletnél,
  • 11-én 9 órától Karcagon a vasútállomáson, Kisújszálláson a Kossuth út 20. számnál található üzletnél, Abádszalókon a piactéren, 9.30 órától Törökszentmiklóson a Hunyadi tér 1-3. számnál található üzletnél, 10 órától Mezőtúron a Kossuth tér 1. számnál található üzletnél, 14 órától Szolnokon a Mátyás király úti bevásárlóközpontnál.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

Forrás: police.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Rendőrfőkapitányság, toborzás

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu