Jászság

Kék hírek

Vége a víg napoknak

Más megdolgozott azért, amit ő elvitt, eladott, és a pénzből élte a világát. A jászsági nyomozók pontot tettek a lopássorozat végére.

Egy 33 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 9-én reggel bement egy jászkiséri családi ház udvarára, és a melléképületből elvitt egy 25 literes tejeskannát. A sértett tetten érte a tolvajt, aki elszaladt. Bejelentést követően a rendőrök elfogták, majd előállították a férfit a Jászapáti Rendőrőrsre, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók az ő személyéhez kötnek további 11 bűncselekményt is, amiket jászkiséri sértettek sérelmére követett el 2023. december és 2024. február között. A gyanúsított vitt mindent, ami mozdítható volt: pálinkafőző berendezést, gázpalackot, kukát és taligát, kerékpárokat, kézi- és elektromos szerszámokat, terménydarálót, vasasztalt, füstölt húst, 10 tábla szalonnát, de volt olyan eset is, amikor a ház oldalára felszerelt klímát lopta el. Beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a megszerzett értékeket pénzzé tette.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a tettest, és kezdeményezte letartóztatását.

Forrás: police.hu

bűncselekmény, jászkísér, lopássorozat

Sarkany Orsi

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu