Nagykunság

Kék hírek

Őrizetben súlyos testi sértésért és magánlaksértésért

Egy 16 éves kunmadarasi fiatal az éj leple alatt akarta visszavenni a sértetthez korábban általa beszerelt kábelt. Bántalmazás lett a vége.

Bejelentést tett a rendőrségen egy kunmadarasi nő június 5-én, hogy éjjel 1 órakor arra riadt fel álmából, hogy egy ismeretlen tartózkodik a szobájában. A hívatlan látogató egy takarót borított a nőre, majd ütlegelni kezdte. A bántalmazást követően a fiú távozott a házból.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, kamerafelvételeket elemeztek. Rövid időn belül látókörükbe került egy helyi 16 éves fiatal, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés és magánlaksértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal elmondta, hogy előző nap eladott a sértettnek egy wifi routert, amit a nagyapja kábelével szerelt be. A rokon sérelmezte, hogy nem tudja nézni a tv-t, ezért az unoka vissza akarta venni a nőtől a kábelt. A fiú az éj leple alatt bement az ingatlanba, amire a sértett felébredt. Félt a lebukástól, ezért ijedtében bántalmazta a nőt.

A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Forrás: police.hu

bántalmazás, magánlaksértés, őrizetben, testi sértés

Sarkany Orsi

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu