Kék hírek

Még be sem jelentették az esetet, már elfogták a tettest

A szolnoki rendőrök egy biciklilopás miatt előállított férfi táskájában talált további zsákmányok származási helyét visszakutatva egy benzinkúti rablásra derítettek fényt.

Egy szolnoki családi ház udvaráról vitt el egy kerékpárt az a helyi lakos, akit a rendőrök 2023. december 15-én állítottak elő. A férfi azonban nemcsak a nála lévő biciklihez jutott bűnös úton, hanem a táskájában fellelt édességekkel, sós magvakkal és energiaitallal kapcsolatban is úgy nyilatkozott, hogy azokat az egyik helyi benzinkútról lopta. A rendőrök adatgyűjtés végett megjelentek a töltőállomáson, ahol az alkalmazottak elmondták, hogy aznap reggel egy ismeretlen férfi a benzinkút shopjában különböző termékeket kezdett pakolni a polcokról a táskájába. Ezt a női eladó észrevette, és szólt férfi kollégájának, majd elszámoltatták a tolvajt, aki a zsákmányt nem volt hajlandó kipakolni a táskájából, és menekülőre fogta. A kútkezelőnek sikerült a táskára fognia, hogy azt a benne lévő termékekkel ne tudja elvinni az ismeretlen, aki azonban nem engedte el a zsákmányt, és földre rántotta a férfi alkalmazottat, majd több méteren keresztül a földön húzta. Az alkalmazott ezt követően elengedte a táskát, így a támadó elszaladt, és azzal a kerékpárral elhajtott a helyszínről, amivel érkezett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett és lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. 

Forrás: police.hu

benzinkút, bicikli, lopás, szolnok

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu