Nagykunság

Kék hírek

Bolti lopásból rablás

Tiszaburán egy bolti lopáson tetten ért fiatal késsel fenyegetőzve próbálta megtartani a jogtalanul megszerezett holmikat. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

Egy tiszaburai üzletből kértek rendőri segítséget 2023. november 29-én 13 óra körül. A rendőröknek az alkalmazottak elmondták, hogy egy fiút lopáson kaptak. Majd amikor számonkérték, egy kést vett elő kabátja zsebéből, és el akart menekülni, közben többször azt kiabálta feléjük, hogy „megöllek!”. A talpraesett eladók ennek ellenére nem engedték elmenekülni a rablót, akinek a kabátjából kiestek a lopott holmik, így üres kézzel futott el. Miután a karcagi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, rögtön keresni kezdték, azonban nem találták, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Készenléti Rendőrség munkatársai november 30-án délelőtt Tiszaburán elfogták a körözött férfit, és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A 16 éves fiatalt a nyomozók rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Megállapították, hogy folyik már ellene eljárás garázdaság és kétrendbeli lopás elkövetése miatt. Az ügyeket egyesítették, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: police.hu

lopás, rablás, tiszabura

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu