Szolnok

Egyéb kategória

Sütemények adományként 

Kedden a Fényforrás Alapítvány és a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete adományokat vehetett át készülődve az ünnepekre, a vakok egyesületének szolnoki székhelyén.   

Az eseményen a Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulóinak adománya került átadásra. A süteményekkel a vármegyei látássérültek karácsonyi ünnepségét szeretné emlékezetesebbé tenni a Fényforrás Alapítvány és a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete.  

A Fényforrás Alapítványt 2004-ben alapította a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete. Az alapítvány célja a látássérült gyermekek megfelelő színvonalú korai fejlesztésének, integrált oktatásának szorgalmazása, szabadidős-, kulturális programok szervezése, koordinálása, felnőttek elemi rehabilitációja, képzésének, foglalkoztatásának elősegítése, vakügyi segédeszközök beszerzése és kölcsönzése. 

– Az alapítvány jelenlegi kurátorai 2023 februárjában kezdték meg tevékenységüket. Célunk, hogy új és izgalmas programokat valósítsunk meg.  A látássérült emberek számára szeretnénk szélesebb körű szolgáltatásokat biztosítani.  Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy segítsük őket a mindennapi életben, a függetlenségük megőrzésében és előremozdítsuk a társadalmi beilleszkedésüket– mondta Őszi Anna Mária, a Fényforrás Alapítvány kuratóriumának elnöke. 

– Ezúton is szeretném megköszönni a Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola támogatását – zárta szavait Őszi Anna Mária.   

Fényforrás Alapítvány

adomány, Fényforrás Alapítvány, Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu