Szolnok

Egyéb kategória

A szeretet pillanatai   

Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun Szolnok Megyei Egyesülete és a Fényforrás Alapítvány karácsonyi ünnepséget tartott a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban. Az eseményen mintegy hetven látássérült személy vett részt.       

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Kállai Mária, a térség országgyűlési képviselője, Fejér Andor és Győrfi Mihály, Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármesterei. A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületével mindig is kiváló kapcsolata volt az önkormányzatnak. 

Pesti Zoltánné, a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun Szolnok Megyei Egyesületének az elnöke megköszönte a támogatóik segítségnyújtását. 

– Jövőre ünnepli az egyesületünk fennállásának huszadik évfordulóját. Ebből az alkalomból egy gálaműsort is szervezünk, amelynek sztárvendége Agárdi Szilvia énekesnő lesz. Az ünnepi év kapcsán több programot is szervezünk majd, melynek középpontjában a hála áll – mondta az elnök. 

– Kérem, töltsék hasznosan és tartalommal megtöltve a napjaikat. Mert nem a külső számít, hanem a benső. Remélem, hogy idén karácsonykor mindenki megéli a pillanatokat – mondta az ünnep kapcsán Őszi Anna Mária, a Fényforrás Alapítvány elnöke – aki a rendezvény műsorvezetője is volt.           

A Varázsszínpad vak előadói karácsonyi versekkel és dalokkal készültek az alkalomra. Emellett az egyesület munkatársának, Kardos Krisztián humoros verse is elhangzott. A zenés műsorról a budapesti Kolimusical Színpad társulata gondoskodott, amely a közönségnek nagyon tetszett.   

A karácsonyi ünnepség után Damjanich János Múzeumba hívta tagjait az egyesület, ahol vakok speciális igényeit is figyelembe véve valósult meg egy tárlatvezetés.  

Szolnok, 2023. december 14.

JNSZMVAKOK

ünnepség, Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete

admin

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu