Tiszazug

Bűnügy

Nem hagyta abba

Büntetőeljárás hatálya alatt követett el újabb vagyon elleni bűncselekményeket egy kunszentmártoni gyanúsított. A rendőrök kezdeményezték letartóztatását, melyet a bíróság el is rendelt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság többrendbeli lopás elkövetése miatt folytat eljárást egy 23 éves kunsztmártoni férfi és három fiatalkorú társa ellen, akiket január 18-án állítottak elő a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A megalapozott gyanú szerint a felnőtt gyanúsított és egyik fiatalkorú társa a kihallgatást követő napokban 28 akácfát vágtak ki és vittek el, melyeket a lopáshoz használt kézikocsival együtt a kunszentmártoni rendőrök helybenhagyólag lefoglaltak a 23 éves férfi lakcímén. A rendőrök január végén tapasztalták, hogy a gyanúsított a lefoglalt fát és kézikocsit ismeretlen helyre szállította, így kivonta azokat a végrehajtás alól.

A nyomozók a férfit folytatólagosan kihallgatták lopás és zártörés bűntett megalapozott gyanúja miatt. Kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, melyet a járásbíróság 30 napra rendelt el.

Forrás: police.hu

Borítókép: Pixabay

kunszentmárton, Kunszentmártoni Rendőrkapitányság, lopás

Sarkany Orsi

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu