Szolnok

Bűnügy

Csak a csoki kellett neki (videóval)

A Szolnoki Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyebeli férfival szemben, aki egy zagyvarékasi üzletből pár hónapon belül nyolcszor is lopott csokoládét.

A férfi 2023 júliusa és novembere között egy zagyvarékasi üzletből 8 alkalommal lopott el különböző csokoládékat, összesen 57 ezer forint értékben. A férfi rendszeresen bement az üzletbe, felkapott egy adag csokoládét, majd azzal kiszaladt. Olyan is előfordult, hogy a pénztárnál bepakolta egy táskába a finomságokat, majd fizetés helyett kiszaladt az ajtón, és az eladó már hiába futott utána.

A férfi további hat helyi üzletből is lopott főként csokoládét, illetve dohányárut is.

Az ügyészség a vádiratában a férfival szemben fogházbüntetés kiszabását és közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint a lopással okozott kár megfizetését indítványozta.

Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság fog dönteni, közölte dr. Ocsovai Ágnes főügyészségi ügyész, sajtószóvivő (Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség).

A bolti lopásokról készült, az üzletek biztonsági kamerája által rögzített videót az alábbi linken lehet megtekinteni: https://youtu.be/b-rXbISz-ME

csoki, lopás, vád, zagyvarékas

Sarkany Orsi

Oszd meg másokkal is!
Alföldhír.hu