Klauzál Gábor díjat kapott a COOP Szolnok vezérigazgatója

Az Európai Kereskedelem Napja alkalmából november 7-én, Budapesten megrendezett ünnepélyen vehette át a kereskedelem legrangosabb díjának számító Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet Fekete Tibor, a COOP Szolnok Zrt. igazgatóságának elnöke, vezérigazgatója.

Fekete Tibor a hazai kereskedelemben 35 éve kezdett dolgozni, 2016 óta a COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója. A cégvezető egyben a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke.

A tíz megyében működő, 1800 főt foglalkoztató COOP Szolnok cégcsoport vezetőjeként jelentős érdeme van a cégcsoport folyamatos piacbővítésében, eredményes gazdálkodásában és a kereskedelem technikai és technológiai megújításában. 2016-tól Szolnok Önkormányzat által alapított „Szolnok Város Jövőjéért Közalapítvány” elnöke. 2018-ban kezdeményezésére alapították a „COOP SZOLNOK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY”-t. 2021-ben javaslatára megalakult a szolnoki menedzserklub, a Szapáry Klub, melynek elnöke lett – adta hírül közleményében a COOP Szolnok Zrt.

Fotó: COOP Szolnok Zrt.

szs
Verified by MonsterInsights