24 órás vetélkedőn mérkőznek a város középiskolásai

Szolnok város önkormányzata a Szolnok Városi Diákok Tanácsa segítségével – immár 21. éve – idén is megrendezi a 24 órás vetélkedőt, a rendezvény helyszíne a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium tornacsarnoka. A program – melyen kb. 300 fő középiskolás tanuló, felügyelőtanár és szülő vesz részt – október 13-14-én zajlik.

A nagyszabású vetélkedő során több száz résztvevő együttes játékára nyílik lehetőség, és a show-elemekkel tűzdelt vetélkedő kiválóan alkalmas a közösségfejlesztésre, csapatépítésre is. A résztvevők különböző feladatokat oldanak meg, melyek az élet területének főbb szegmenseit ölelik fel: a sporttól, a logikai feladatokon, az előadásokon át a kvíz kérdésekig. Természetesen a verseny nem kizárólag a feladatok végrehajtására koncentrálódik, legalább ilyen fontosak a hangulatteremtő betétek, a közös táncok is. A programot nagyon várják már a város fiataljai, készülnek rá, és komoly rangot jelent a győztesnek járó kupát hazavinni.

Mivel a rendezvény esetenként erősebb hanghatásokkal járhat, a lakosság megértését kérjük az esetlegesen kiszűrődő hangos zenéért!

Forrás: info.szolnok.hu

Sarkany Orsi
Verified by MonsterInsights