Elsők a legjobbak között

Gonda István fazekas, Józsa Béla építész és dr. Tóth Tibor szociálpolitikus nyerte el idén Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Prima-díját.

A VOSZ immár 19. alkalommal rendezte meg a területi Prima-gálát, melynek díjai hagyományosan az egyik legnagyobb elismerésnek számítanak térségünkben. A VOSZ megyei elnöke, dr. Lits József által életre hívott rendezvényen emellett számos egyéb díj is gazdára talált.

A 2023-as esztendő Prima-díjasai: Gonda István fazekas, Józsa Béla építész és dr. Tóth Tibor szociálpolitikus. Közönségdíjban részesült Rimóczi Ágnes, az Új Néplap újságírója, különdíjat kapott Vámosi Antal könnyűbúvár.

Emellett a szokásoknak megfelelően vállalkozói díjakat is kiosztottak. Az év viseletkészítő mestere Tajti Erzsébet lett, az év természetvédelmi őre Kiss Ferenc, az év kereskedője Urbán Katalin. Az év benzinkút üzemeltetője Jánosi Zoltán, az év autófényező mestere Turi István, az év független filmkészítője Ljasuk Dimitry, az év katonai oktatója dr. Dunai Pál alezredes, az év ejtőernyős katonája Szabó Norbert hadnagy, az év híradós katonája Tőtős Lehel főhadnagy,  az év rendőre pedig Egedi István rendőr ezredes.

Szilvási Zsuzsa
Verified by MonsterInsights