Az udvarban megbújva

A jászsági rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy jászteleki férfit, aki három sértettet károsított meg, összesen több százezer forinttal. Egyik esetben a kertben megbújva figyelte meg későbbi áldozatát, majd a megfelelő pillanatban besurrant a házba és vitt, amit talált.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárás folytat egy 34 éves jászteleki férfi ellen, többrendbeli lopás elkövetése miatt. Az adatok szerint 2023. augusztus 25-én délelőtt a kertben elbújva kifigyelt egy 92 éves jászteleki nőt, majd kihasználva figyelmetlenségét a házba bejutott és onnan több arany ékszert, porcelán étkészletet, okosórát, mobiltelefont vett magához, továbbá ellopta a sértett táskáját, melyben személyes iratok, bankkártyák és pénz volt. Egy másik ingatlanból ruhaneműket, láncfűrészt és mosógépet tulajdonított el. Utoljára 2023. szeptember 3-án este járt hívatlanul egy jászteleki ingatlan udvarán, ott egy kerékpár volt a szerzeménye.

A nyomozók háromrendbeli lopás miatt hallgatták ki a férfit gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. A rendőrök kutatás során a lopásból származó tárgyak közül többet megtaláltak és lefoglaltak.

Forrás: police.hu

Sarkany Orsi
Verified by MonsterInsights