Az elmúlt hét közlekedésrendészeti tapasztalatai Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében

A vármegyei rendőrök egy halálos kimenetelű, 9 személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, valamint 16 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások 16 ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, ezek közül 14 sofőr gépi meghajtású járművel közúton, míg kettő a vízen közlekedett ittasan. A forgalomellenőrzők 476 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet. A vármegye illetékességi területén 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből 4 súlyos, 5 könnyű sérüléssel járt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, ne vezessenek ittas vagy bódult állapotban. A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében folyamatosan hajtanak végre a rendőrök különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat, valamint a balesetek számának csökkentése.

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Sarkany Orsi
Verified by MonsterInsights