Nem sikerült kereket oldaniuk

Egy jászberényi telephelyről lopott három férfi, de a rendőrök elfogták a helyszínről elhajtó feltételezett elkövetőket a rövid időre megszerzett zsákmánnyal.

Egy szemfüles szomszéd értesítette 2023. augusztus 6-ára virradóra az egyik jászberényi telephely tulajdonosát, hogy az ingatlana területére ismeretlenek bementek, és onnan több dolgot a saját autójukba pakoltak, majd elhajtottak. A sértett bejelentést tett a rendőrségen, és az egyenruhások azonnal elindultak a szemtanú által elmondott irányba. Jászteleknél megállították a járművet, amiben három férfi tartózkodott. A gépkocsi átvizsgálása során a rendőrök megtalálták a telephelyről származó autókerekeket, mosógépet, mosogatógépet és egyéb értékeket. A sofőrt és az utasokat ellenőrizték, és megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Jászberényi Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől, továbbá a két utassal szemben a Jászberényi Járásbíróság körözést bocsátott ki.

A három jászladányi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A gépkocsit és az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Forrás: police.hu

Sarkany Orsi
Verified by MonsterInsights