Kibelezték az autót

Tiszaőrsi férfiak szinte valamennyi értéket kiszereltek egy út mentén hátrahagyott járműből. Visszatértek a tett színhelyére, ez lett a vesztük. A karcagi rendőrök tetten érték a gyanúsítottakat.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint két gyanúsan viselkedő férfit láttak tevékenykedni egy parkoló gépkocsi körül Karcag külterületén, a 4. számú főúton. A helyi rendőrök a helyszínre siettek és tetten érték az ügyködő férfiakat.

A megalapozott gyanú szerint a 46 éves férfi és 20 esztendős fia 2023. augusztus 10-én délelőtt a város külterületén, egy úttest melletti füves területen lezárva hagyott gépkocsi jobb és bal oldali első ablakait betörték. Az utastérből kiszerelték a rádiót, a motortérből pedig eltulajdonították a hűtőt és az akkumulátort, amit gyorsan értékesítettek egy fémhulladék-átvevő telephelyen. Ezt követően visszatértek a járműhöz, az üzemanyagtartályt megfúrták és 10 liter benzint engedtek le. A rendőrök elszámoltatták a férfiakat, majd a hulladéktelepen kapott vételi jegyet, a kannát és különböző szerszámokat lefoglalták tőlük.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt nyomoz.

Forrás: karcagtv.hu

Sarkany Orsi
Verified by MonsterInsights