A fogdába költözhetett be

A gyanúsított kétszer is erőszakkal követelt pénzt a jászkiséri sértettől, aki az egész napi bérét adta oda. Második alkalommal a férfi a családját is magával vitte, és be akart költözni a bejelentő házába.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Jászberényi Rendőrkapitányság. Az adatok szerint egy jászkiséri lakos házánál 2023. július 1-jén megjelent egy 43 éves helyi férfi, aki pénzt követelt a bejelentőtől albérletre. Erre a sértett nem volt hajlandó, ezért az agresszív férfi combon rúgta. A bántalmazás hatására a sértett 6000 forintot adott át a hívatlan látogatónak. 

Egy hét elteltével ismét megjelent a férfi és annak családja a bántalmazottnál, újra pénzt kért, de a sértett ekkor már nem tudott adni, ezért a támadó ismét combon rúgta az ingatlantulajdonost. Mivel pénzt nem kapott, az egész család a bejelentőnél tért nyugovóra. Reggeli távozásukkor a sértett bejelentést tett a rendőrségen. 

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a tartózkodási helyén fogták el és állították elő a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett miatt kihallgattak. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és kezdeményezi letartóztatását.

Forrás: police.hu

Sarkany Orsi
Verified by MonsterInsights