Több baleset is történt a hosszú hétvégén 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napban 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. 

Kép: police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt május 26-án kora délután Besenyszög külterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy nagykörűi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok irányából Nagykörű irányába a 3224-es számú úton. Haladása során az egyenes vonalvezetésű útszakaszon figyelmetlenségéből adódóan lehaladt az útpadkára, majd az ott kihelyezett közúti közlekedési jelzőtáblának ütközött és onnan a vízelvezető árokba sodródott. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű utasa 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el.

Egy jászkiséri lakos közlekedett személygépkocsival május 27-én délelőtt Jászárokszállás belterületén. Haladása során a Széchenyi István utca és Árpád tér útkereszteződése előtt lévő kijelölt gyalogosátkelőhelyet figyelmetlenül közelítette meg, mely során nem adott elsőbbséget a haladása iránya szerinti bal oldalról gyalogosan közlekedő, kerékpárját maga mellet toló helyi lakosnak, akit a személygépkocsi elejével érintőlegesen elütött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gyalogos 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el – tájékoztatott a rendőrség

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights