Őrizetbe vették a férfit, aki több ingatlanba is betört

A szolnoki nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt 2 hónapban több tiszajenői és cserkeszőlői ingatlanba tört be.

Kép: police.hu

A nyomozóhatóság rendelkezésre álló adatai szerint egy csépai férfi 2022. december és 2023. január között eltelt időben tiszajenői és cserkeszőlői lakatlan ingatlanokat szemelt ki magának, ahonnan segédmotorkerékpárt, háztartási gépeket, kézi szerszámokat, fűkaszát, kerékpárt, gázpalackot és egyéb elektronikai valamint háztartási felszereléseket tulajdonított el. A nyomozók látókörébe került a bűncselekmény feltételezett elkövetője, egy csépai lakos. A férfi miután megtudta, hogy keresik a rendőrök elrejtőzött, ezért ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrök január 25-én délután Cserkeszőlő belterületén elfogták és előállították a körözöttet. A nyomozók 3 rendbeli lopás bűntett és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Vallomása során a 46 éves jogsértő további bűncselekményeiről is beszámolt, melyek visszaellenőrzése még folyamatban van.

A nyomozóhatóság a terheltet őrizetbe vette és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja oldalán a rendőrség.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »