Január 22-ig lehet jelentkezni a népszerű dalversenybe

A Duna TV-n tavasszal a legújabb magyar dalokkal és különleges zenei koncepcióval tér vissza A dal című verseny írja a Magyar Nemzet Online.

Fotó: A Dal

Ismét 40 produkció mutatkozik majd be a heteken át tartó A dal című műsorban.  

A versenydalok élőben hangzanak el, az elődöntőben akusztikus hangszerelésben, a döntőben szimfonikus feldolgozásban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében.  

A győztes dal előadója Az Év Dala 2023 cím, illetve a Petőfi Zenei Díj Év dala 2023 elismerés mellett tízmillió forintot nyer zenei produkciója fejlesztésére. A döntőbe jutott másik hét dal előadója szintén részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. A szakmai zsűri újra a nézőkkel együtt keresi Magyarország slágerét.

Most meghosszabbított határidővel, január 22-ig lehet jelentkezni A dal 2023-ba.

A műfaji sokszínűséget támogató dalverseny mindenki előtt nyitott. Pályázni legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet, amely még nem vagy legkorábban 2022. augusztus 20. után került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangzott el nyilvános előadáson.

A további pályázati feltételek megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül január 22. vasárnap 22 óráig lehet jelentkezni az online adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

Forrás: Magyar Nemzet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest