Ezer családnak segít karácsonyi csomaggal a Lidl

A Lidl Magyarország idén is szeretné szebbé tenni a nehéz körülmények között élő családok karácsonyát, ezért vásárlóit és közösségi média-követőit közös összefogásra hívta.

Kép: Illusztráció fotó

A társadalmi felelősségvállalás az áruházláncnak kiemelten fontos, programjaival igyekszik értéket teremteni azokban a közösségekben, ahol működik. Felelős vállalatként a Lidl évek óta sokat tesz azért, hogy támogassa a hátrányos helyzetű gyermekeket és családjaikat, karácsonyi adománygyűjtő akciói is nagy hagyományra tekintenek vissza.

Idén a Lidl Varázsjegyek elnevezésű jótékonysági akción keresztül a vállalat vásárlói és közösségimédia-követői minden egyes játékukkal négyszáz forinttal járultak hozzá a diszkontlánc tartósélelmiszer-adományához, emellett pedig értékes napi és heti nyereményekkel gazdagodtak. A 2022. november 28. és december 18. között zajló aktivitásnak közel 8100 résztvevője volt, aminek eredményeképpen a Lidl élelmiszercsomagjai a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével ezer rászoruló családhoz jutnak el. Az összesen 4,5 millió forint értékű csomagokat még karácsony előtt, vagyis legkésőbb december 23-ig osztják ki, többek között Tiszaújvárosban, Debrecenben, Zalaszentjakabon, Galambokon, Petőfibányán és Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest