Eltűnés miatt keresnek egy 14 éves lányt!

A jászberényi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Kép: police.hu

Eltűnés miatt keresi a 14 éves Budai Margit Mariann örkényi lakost, aki 2022. október 24-én reggel a Jászfelsőszentgyörgyből iskolába indult, de oda nem érkezett meg, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik, felkutatására tett intézkedések eredményre nem vezettek.

Budai Margit Mariann 160 centiméter magas, normál testalkatú. Arca hosszúkás, szeme és haja színe barna. Eltűnésekor zöld színű nadrágot, rózsaszín télikabátot, és fehér színű sportcipőt viselt – írja oldalán a rendőrség.

Aki a képeken látható Budai Margit Mariannt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi  Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »