Enyhe őszi idő vár ránk a következő napokban

Az idokep.hu előrejelzéséből kiderül, hogy a tél még nem kopogtat. Ködös reggelek után 18-20 fokos maximumokkal számolhatunk. A minimumok sem esnek 0 fok alá, 6-7 fokra hűl a levegő hőmérséklete.

Kedden a Dunántúlon többfelé, másutt elszórtan fordulhat elő eső, zápor, majd délután északnyugat felől egyre többfelé kisüt a nap. A helyenként élénk nyugatias szélben 16-22 fokra készülhetünk. Reggelre ismét többfelé képződhet pára, köd.

Szerdán és csütörtökön többfelé párás, ködös lesz a reggel, a köd és a rétegfelhőzet néhol napközben tartósabban megmaradhat, máshol több napsütés lehet jellemző. Néhol átmenetileg szitálás, gyenge eső előfordulhat, de számottevő csapadék nem várható. Mérsékelt marad a szél. Délutánonként 16 és 22 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet, de a tartósabban nyirkos tájakon pár fokkal hűvösebb lehet.

Pénteken a reggeli köd feloszlását követően napos, száraz időre van kilátás. A délies szél helyenként az északnyugati tájakon támadhat fel. Délután 16-22 fokot mérhetünk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma, naponta átlagosan huszonöt otthon gyullad ki ilyenkor- írja oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság. A fő veszélyforrások közé tartozik

Tovább »