Holttestet találtak, rendkívüli halál miatt nyomoz a szolnoki rendőrség

Ismeretlen személy rendkívüli halála miatt folytat nyomozást a Szolnoki Rendőrkapitányság – értesült a Tények.

A rendőrség tájékoztatása szerint, idén július 30-án 15 óra 52 perckor Újszász külterületén a Zagyva folyó és a 32-es számú főút 57. kilométerszelvénye közötti parkerdő területén egy holttestet találtak. Az elhunyt férfinél azonosításra alkalmas iratok nem voltak. A férfi körülbelül 170 centiméter magas, 40-50 év körüli, normál testalkatú férfi. Világoskék színű, Nike feliratú pólót, továbbá fekete színű – mindkét oldalon két fehér csíkkal ellátott – térdnadrágot viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával kapcsolatban adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy tárcsázza a 112-es segélyhívó számot.

Forrás: Tények

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »