Új névadó támogatóval és győzelemmel kezdte a szezont a Tiszafüred labdarúgócsapata

Hazai pályán aratott 3:1-es győzelmet – éppen a Karcagi SE ellen – az immáron Facultas – Tiszafüredi VSE néven futó Dorcsák-legénység. A változást egy, a rangadót megelőző sajtótájékoztatón jelentette be a klub vezetősége.

Sajtótájékoztató. Balról Dorcsák Zoltán vezetőedző, Dr. Tóth Tibor főtámogató, Ujvári Imre az egyesület elnöke, Ábrahám Tamás elnök-helyettes. Kép: Gacsal Péter /TVSE

Új névadó szponzorral vág neki a szezonnak Tiszafüred labdarúgócsapata – jelentette be Ujvári Imre, az egyesület elnöke, bemutatva a csapat új szponzorát a Facultas cégcsoportot, és annak alapító-tulajdonosát, a tiszafüred-kócsújfalui kötődésű dr. Tóth Tibort. A támogatóról elmondta: szívén viseli Tiszafüred sorsát, számos módon támogatja a helyi közéletet, kultúrát, intézményeket és civil szervezeteket. Ez nyilvánul meg abban a lépésében is, hogy az egyesület történetében egyedülálló mértékben támogatja a helyi csapatot.

Dr. Tóth Tibor hangsúlyozta, örömmel járul hozzá ahhoz a minőségi munkához, amely a Tiszafüredi VSE berkeiben zajlik, majd sok sikert kívánt a gárdának, amely nevében Dorcsák Zoltán vezetőedző köszönte meg a támogatást.

Az eső mindkét csapat dolgát megnehezítette, de végül a hazaiak örülhettek. Kép: Gacsal Péter /TVSE

Zuhogó esőben léptek pályára a csapatok, Tiszafüred az NBIII-újonc Karcagot fogadta. A kiegyenlített első játékrész után, a második félidőben mutatott eredményes játékával végül 3:1-es győzelmet aratott a vendéglátó.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights