Orbán Viktor: Csak erős vezetők képesek békét teremteni

Amerikai–orosz tárgyalások nélkül sosem lesz béke Ukrajnában – jelentette ki Orbán Viktor Dallasban, a világ legnagyobb konzervatív rendezvényén, az Amerikai Konzervatív Unió (CPAC) nyári konferenciáján. A miniszterelnök a migrációról, a baloldal elleni harcról és a magyar kormány választási győzelmeiről is beszélt. A háború kapcsán kiemelte: egyre többen halnak meg, a gazdaság pedig a csőd szélére kerül. Úgy fogalmazott: a globalista vezetők stratégiája kiterjeszti és elnyújtja a háborút számolt be az M1 híradója.

Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC-en, Dallasban. Kép: Mandiner

„Nem tudom megmondani önöknek, hogy mit kellene tenniük, ez az önök szuverén döntése. Egy dolgot azonban mondhatok önöknek: csak erős vezetők képesek békét teremteni. Ukrajna szomszédságában nekünk nagyon-nagy szükségünk van olyan erős vezetőkre, akik képesek arra, hogy tető alá hozzanak egy békemegállapodást”– fogalmazott Orbán Viktor.

A miniszterelnök hozzáétette:

„Segítsenek ebben nekünk! Egy erős vezetővel rendelkező, erős Amerikára van szükségünk”.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a globális baloldal nem ismer korlátokat a politikában.

A miniszterelnök azt mondta, a magyar kormány sikerének kulcsa az, hogy kiáll az igazáért „akkor is, ha ezért a fél világ támadja”.

Hangsúlyozta: bízni kell a zsidó-keresztény tanításokban, amelyek segítenek eldönteni, hogy mi helyes és mi nem. Orbán Viktor úgy fogalmazott: „a leggonoszabb dolgok olyan emberek nevéhez fűződnek, akik gyűlölik a kereszténységet”.

Sajnos a baloldal a politikában nem ismer semmilyen korlátot. És az a helyzet, hogy a mai progresszívok újra megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt keresztény gyökereiről. Egy olyan határt lépnek át, melyet sosem lenne szabad átlépni. 

„Ha leválasztják a nyugati civilizációt zsidó-keresztény örökségéről, akkor a legrosszabb dolgok történhetnek meg a történelemben” 

– fogalmazott Orbán Viktor a CPAC konferencián.

Forrás: Híradó

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »