Tragédia a Tisza-tavon! (FRISSÜLT)

A Tiszafüredi Szabadstrandon keresik a tűzoltók és önkéntesek egy baráti társaság egyik tagját, aki eltűnt a tóban – írta csütörtök este a szócikk.hu.

CSÜTÖRTÖK 23:30 Olvasójuktól úgy tudják, hogy egy huszonéves, nem tiszafüredi rendőrt keresnek, aki a bója körül tűnt el fürdőzés közben. A helyszínen kint van a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők is. Több csónakból rudakkal keresik az eltűnt személyt, a tűzoltóság csónakja is segíti a keresést.

PÉNTEK 0:29 Információink szerint, késő délután három fiatal rendőr indult evezni, fürdőzni, de az egyikőjük a bóják magasságában eltűnt. Olvasónk tájékoztatott, hogy a katasztrófavédelem munkatársai és önkéntesek még éjfélkor is keresték a fiatalembert.

PÉNTEK 12:00 Úgy tudjuk, egy nem tiszafüredi, 23 éves rendőrt keresnek, aki társaival töltötte a szabadidejét a Tisza-tónál. Csütörtökön késő délután vállalkozott a Tiszafüredi Holt-Tisza átúszására. A túlpart elérése után visszafordult, azonban valamivel féltáv után – eddig ismeretlen okból – eltűnt a vízben. A helyi tűzoltók és a Tisza-tó Önkéntes Mentőcsoport azonnal nagy erőkkel kezdte meg a kutatást, de eddig hiába. A kutatás azóta is zajlik, ezért a Tiszafüredi Szabadstrand pénteken már nem nyitott ki.

PÉNTEK 17:01 A rendőrség tájékoztatása szerint, megtalálták a fiatal férfi holttestét. Részletek itt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma, naponta átlagosan huszonöt otthon gyullad ki ilyenkor- írja oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság. A fő veszélyforrások közé tartozik

Tovább »