Sírrongálókat keres a rendőrség, fizetnek annak, aki feladja őket

300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a sírrongálókért – hívta fel a figyelmet a Tények.hu.

Rongálás miatt folytat eljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen, aki 2022. július 12-én 16 óra és 19 óra 45 perc között a Jászberényi Fehértói temetőben több síremléket megrongált. A síremlékek egy részét ledöntötték, a rögzített mécseseket, virágtartókat eltávolították, azokat szétszórták – közölte a rendőrség.

Kép: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen személyesen bejelentést a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 06-56/501-600-as központi telefonszámát, a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »