Május 26-án Tiszaroffon, Tiszagyendán és Tiszabőn lesz a Kormányablak busz

Tiszabőn, Tiszagyendán és Tiszaroffon találkozhatnak majd a lakosok a mobil kormányablakkal, ahol könnyedén – utazás nélkül – intézhetik majd ügyes-bajos dolgaikat.

tájékoztatás szerint, május 26-án csütörtökön 8:30-tól 10:30-ig Tiszabőn, a községháza mellett várja az ügyfeleket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálata, röviden a Kormányablak busz. Utána Tiszagyendán 11:15 és 12:45 között lesz elérhető a Családsegítő Szolgálat épülete mellett, a Szent Mihály úton, majd ezt követően Tiszaroffon. A Tisza-parti faluban 13:30-tól 15 óráig várja ügyfeleit a mobilizált ügyfélszolgálat az önkormányzat udvarán.

A teljesség igénye nélkül, személyigazolvánnyal és lakcímkártyával kapcsolatos ügyintézésre, vezetői engedéllyel, parkolási igazolvánnyal és diákigazolvánnyal kapcsolatos ügyintézésre, továbbá ügyfélkapu regisztrációra és tulajdoni lappal kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség. A részletekről érdemes tájékozódni a megyei kormányhivatal elérhetőségein.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma, naponta átlagosan huszonöt otthon gyullad ki ilyenkor- írja oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság. A fő veszélyforrások közé tartozik

Tovább »