Fuss Szolnokért, Fuss Gál Szabolcs főtörzsőrmesterért!

Május 21-én, szombaton reggel a szolnoki vízilabda utánpótlás csapata Soltész Zoltán edző és Nagy Viktor olimpiai bronzérmes vízilabdázó szervezésével vett részt a „Fuss Szolnokért, Fuss Gál Szabolcs főtörzsőrmesterért” jótékonysági rendezvényen.

A 10-12 éves gyerekek három-három körrel járultak hozzá a család támogatásához.

A futás után sem lazsáltak, kesztyűt húztak és két órán át szedték a szemetet a Tiszaligetben. Nagy Viktor elmondása alapján most is több szemét volt, mint kellett volna, de tavalyhoz képest jelentősen javult a helyzet. Ez azt mutatja, hogy a Tiszaligetbe kilátogatók elkezdték tisztelni a parkot és megbecsülik, hogy a város felújította.

Futópálya és kalandpark is épült a tó mellett. 

Az olimpiai bronzérmes sportoló megjegyezte továbbá, hogy a gyerekeket is meglepte mennyi cigaretta csikket találtak. Versenyt csináltak abból, hogy ki talál többet, sajnos nagyon sok került a zsákokba. Úgy gondolom, hogy ezek után az a 30 gyerek aki részt vett a szemétszedésben, sokkal jobban oda fog figyelni a tisztaságra, esetleg rá is szól arra aki szemetel és nagyon bízom abban, hogy előbb utóbb ciki lesz szemetelni és remélem cigizni is – fogalmazott Nagy Viktor.

 A gumikesztyűket és zsákokat az NHSZ biztosította számukra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lopás történt Kenderesen

Gyermek játékautót és mosogatótálcát tulajdonítottak el a helyi testvérek. November 16-án este egy kenderesi lakóház udvaráról egy elektromos gyermekjárművet tulajdonítottak el. Néhány nap múlva egy

Tovább »