Ebösszeírás lesz Karcagon

Karcag Város Önkormányzata június 1. és október 31. között ebösszeírást végez a közigazgatási területén tartott ebekről, mely az ebrendészeti feladatok elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel fontos. Az összeírás önbevallásos – értesült az infoKarcag.

Az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal kerül sor. Az eb tulajdonosa vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után az állatvédelmi bírságról szóló rendelet alapján, amely ebenként 30.000 Ft-ig terjedhet.

Az adatlap további példányai nyomtatással, fénymásolással sokszorosítható. Az Ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2022. október 31. Az ebösszeíró adatlapot www.karcag.hu oldalról tölthetik le.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Korcsolyapálya Karcagon

A Városháza előtti téren december 17 és január 16 között nyílik alkalom kihasználni a téli sport adta lehetőségeket. A korcsolyapályán a kesztyű használata kötelező, a

Tovább »