Kunmadaras: Mindent vitt a tolvaj, ami mozdítható volt

Szerszámgépek, trófeák és horgászbotok képezték a zsákmányt, de hamar a rendőrök látókörébe kerültek a feltételezett elkövetők – az esetről a police.hu oldalon számolt be a megyei rendőr-főkapitányság.

Kép: Police.hu

A tájékoztatás szerint, ismeretlenek mentek be egy kunmadarasi – nem lakott – családi házba december 30-án 17 óra és december 31-én 7 óra között, onnan különböző szerszámgépeket, húsdarálót, festékszórót és hosszabbítót tulajdonítottak el. A sértett bejelentését követően a rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Az egyenruhások aprólékos munkáját hamarosan siker koronázta, hiszen egy 34 éves és egy 44 éves kunmadarasi lakos került a nyomozók látókörébe, akiket rövidesen elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket, majd a kutatás során az eltulajdonított értékek nagy részét is megtalálták.

Kép: Police.hu

A 34 éves férfi terhére további bűncselekményt is róttak a nyomozók. A megalapozott gyanú szerint, egy másik kunmadarasi ingatlan melléképületéből szerszámgépeket, dámszarvas-, gímszarvas- és őztrófeát, továbbá 10 kg hullajtott agancsot és 8 horgászbotot vitt magával, amiket később értékesített. A rendőrök kutatás során két kisebb agancsot találtak csupán a terheltnél, amiket lefoglaltak.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt folytat nyomozást.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest