Tetten érte a betörőt

A sértett a pusztamonostori házának ablakán betekintve végignézte, ahogy meglopja egy ismeretlen. A jászsági rendőrök a helyszínen fogták el a jogsértőt.

Kép: police.hu

Ismeretlen személy ment be 2021. december 28-án a késő esti órákban egy pusztamonostori lakóházba, ahol karórát, eurot és zlotyt vett magához – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság. A sértett éppen ekkor ért haza, és az ablakán keresztül látta a hívatlan vendég ténykedését. Az háztulajdonos értesítette a rendőrséget és felszólította a jogsértőt, hogy az egyenruhások kiérkezéséig maradjon az ingatlanban. A férfi menekülni akart szorult helyzetéből, kitörte a ház utcafronti ablakát, azonban elmenni már nem tudott, mert a rendőrök kiérkeztek a helyszínre.  A járőrök a feltételezett bűnelkövetőt elfogták, ruházatában megtalálták az ellopott értékeket. A 39 éves jászárokszállási lakos gyanúsítotti kihallgatása során semmit nem tagadott.  A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Fontos határidő jár le kedden

Több százezer autóst érint a határidő, miszerint január 31. kedd éjfélig érvényesek a tavaly vásárolt éves megyei és országos autópálya matricák. A mentességek és a

Tovább »