Szenteste törtek be a jászkiséri házba

Nem volt karácsonyfája, így lopott magának egyet a helyi férfi.

Kép: police.hu

Egy jászkiséri lakos tett bejelentést a rendőrségen 2021. december 25-én, hogy Szenteste elmentek a rokonokhoz, majd Karácsony első napján délután tértek haza, és míg a házuk üres volt betörtek hozzájuk – számolt be hivatalos oldalán a megyei rendőr-főkapitányság. A család karácsonyfájáról ismeretlen leszedte a díszítést, majd a fenyőt, több hosszabbító kábellel és egy játékautóval együtt elvitte.

A jászsági rendőrök adatgyűjtés során azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és előállítottak a Jászapáti Rendőrőrsre egy jászkiséri lakost. A gyanúsítottként kihallgatott 20 éves férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy nem volt otthon fenyőjük, ezért vitte el magával.

A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy ugyanez a férfi 2021. december 1-jén is bement a családi házba mikor az ott lakók szintén távol voltak. A jogsértő akkor egy mobil telefont a töltőjével, valamint egy hosszabbítót tulajdonított el. A rendőrök a fenyőt a férfi otthonában feldíszítve megtalálták, a fát lefoglalták és a tulajdonosának visszaadták.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest