[GALÉRIA] Közösen dolgoznak a zöldebb Szolnokért

A tisztább, „zöld” Szolnokért fogtak össze a megyeszékhelyen működő civil szervezetek és az NHSZ Szolnok-NHSZ Zounok Zrt. Csütörtökön aláírt együttműködési megállapodásuk lehet a záloga egy tisztább, emberhez méltóbb környezetnek.

Közösen dolgoznak a zöldebb Szolnokért

Az összefogásban ott találhatjuk a Szolnok Városi Állatotthon Alapítványt, az Organikon Live Kft-t a Babafával, a Szandai Futóklubot, a Szolnok Pletykafalu Közössége Egyesületet, a MME Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Helyi Csoportját, a Tisza Horgászegyesületet, a Jóllét Műhely Egyesület – Szolnokot, Jóllét Műhely Egyesületet, a 10millióFA Szolnoki csoportját, valamint a Zöldmisszió Egyesületet. Fontos feladatnak tekintik többek az illegális hulladék összegyűjtését, a társadalmi szintű szemléletformálást, a környezetünk védelmét, a fásítási programokat, az állatok védelmét.

Amint az együttműködési megállapodás aláírása előtti sajtótájékoztatón Lits László, az NHSZ csoport ügyvezetője kiemelte, a társaság már évtizedek óta élen jár a környezet- és állatvédelem területén.

– Ez a megállapodás a részünkről komoly feladatvállalás a következő évtizedekre, ami a társaság életét civil ügyekben meghatározóvá teszi, az egyesületeknek pedig egyfajta biztosíték, hogy a munkájukat a továbbiakban is támogatjuk. A későbbiekben pedig várjuk azokat a csoportokat, amelyek szeretnének csatlakozni hozzánk – tette hozzá.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest