[GALÉRIA] Újjászületett a tiszaligeti játszótér

Újra önfeledt gyermekkacaj töltötte be szombaton a tiszaligeti játszóteret Szolnokon. A város egyik legszebb játszótere több hónapig tartó munkálatok eredményeként újult meg.

Újjászületett a tiszaligeti játszótér

A CLLD program keretében nettó 210 millió forintból újítottak fel több játszóteret a megyeszékhelyen. A tiszaligeti játszótér komplex felújítása keretében több mint 1000 m2-en alakítottak ki gyepszőnyeget modern öntözőrendszerrel. A térvilágítást fényszórókkal oldották meg, a játszóteret új kerítés veszi körbe. Új gyalogátkelőhely is létesült a biztonságosabb közlekedés érdekében, és itt helyezték ki a város második nyilvános köztéri automata illemhelyét. Kilenctornyos játszóvár, hinták, rugós játékok, homokozó, „Zölderdő” kisház, fészekhinta, függeszkedő forgó, trambulin várja a gyermekeket és a családokat. Természetesen az elmaradhatatlan „kiegészítők” is kikerültek: padok, hulladékgyűjtő, két piknik egység és tíz kerékpár elhelyezésére alkalmas tároló.

Az önkormányzat játszótér felújítási programjának részeként a közelmúltban újult meg a Tisza-parti, a Móra parkban lévő, a Mátyás király úti, a Gerle úti és Moha úti játszótér, míg az Ormos Imre parkban egy teljesen új épült.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest