[GALÉRIA] Hátrányos helyzetű tehetségeket köszöntöttek

Igazi példaképek lehetnek azok a diákok, akik az átlagosnál nehezebb szociális körülményeik ellenére is kiemelkedően teljesítenek a tanulás, kultúra, sport vagy közösségi élet terén. Ma őket köszöntötték Szolnokon.

Hátrányos helyzetű tehetségeket köszöntöttek

A megyeszékhely önkormányzata immár 17 éve köszönti az advent időszakában a nehéz körülmények között élő tehetséges fiatalokat. Idén valamennyi jutalmazott – a tavalyi évhez hasonlóan – távoktatáshoz és digitális írástudás fejlődéshez szükséges digitális eszköz adományban részesült. Az ajándékokat Szalay Ferenc polgármester, Györfi Mihály alpolgármester, Szutorisz-Szügyi Csongor tankerületi igazgató adta át.

– Míg az ország előnyösebb helyzetű területein élők könnyebben boldogulnak, addig Szolnokon mindig is többet kellett letenni az asztalra a sikerért – mondta köszöntőjében Szalay Ferenc polgármester. – Éppen ezért az itt felnövő fiatalok küzdeni akarása nagyon erős, mint ahogy a ma köszöntött tanulók is bizonyították, hogy nehéz élethelyzetük ellenére példásan megállják helyüket az iskolában, és talán éppen ezért – felnőve – az életben is boldogulni fognak.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest