[GALÉRIA] Fiatal sportolókat köszöntöttek

Sportoló fiatalok töltötték meg szerdán a B. Nagy Pál Sportcsarnokot Szolnokon, ám ezúttal nem mezben, hanem ünneplőben érkeztek. Hagyományos évzáró díjátadó ünnepségét rendezte ugyanis a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola.

Fiatal sportolókat köszöntöttek

Elsőként Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója azt a 158 sportolót és 38 edzőt, akik elismerésben részesültek. Mint elmondta, a sportiskola létszáma jelenleg 1313 fő. Nevükhöz idén magyar bajnoki cím fűződik, 171-en értek el országos helyezést, 35 fiatal pedig válogatott kerettag.

Szalay Ferenc polgármester a sport és a tanulás fontosságáról, a versenysportot követő civil élet megalapozásáról beszélt, a csarnok névadója B. Nagy Pál életútját méltatta és felhívta a figyelmet az oltások fontosságára. Mint mondta, a sportolókat sem kíméli a járvány, ezért a megelőzésre kell minél nagyobb hangsúlyt helyezni.

Ezt követően leleplezték a 2021-es dicsőségtablót, melyen az idei bajnokok, válogatottak, edzők szerepelnek, majd az elismerések átadására került sor.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest