Baleset Kunmadarason és Tiszafüreden

Az elsőbbségadás szabályainak megszegése történt mindkét esetben – derül ki a megyei rendőr-főkapitányság szerdai keddi összesítőjéből.

A tiszafüredi baleset. Fotó: police.hu

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Kunmadaras belterületén 2021. november 16-án a kora délutáni órákban. A sofőr a Váci Mihály útra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a kanyarodó jármű vezetője és utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Baleset Kunmadarason. Fotó: police.hu

Ugyancsak az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a baleset, ami 2021. november 16-án 9 óra 20 perc körül történt Tiszafüreden. Egy gépjármű sofőrje a Feszty Árpád út és az Őrhalom út kereszteződéséhez érve – az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla figyelmeztetése ellenére – nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyik jármű sofőrje nyolc napon túl gyógyuló, míg a másik gépkocsivezető könnyű sérülést szenvedett.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest