[GALÉRIA] “Versenyre kel” a futópálya a mobillal

„Lendületből érkezett” Révész Máriusz a tiszaligeti futópálya átadására csütörtök délelőtt. A kormánybiztos bemelegítésként előbb futott egy kört, a hivatalos ünnepségre csak ezt követően került sor.

"Versenyre kel" a futópálya a mobillal

A szolnoki futókör immár a tizenharmadik pálya, melyet az országos futópálya-építési program keretében építettek. Amint az Aktív Magyarország program kormánybiztosa köszöntőjében kiemelte, fontos céljuk, hogy olyan lehetőségeket nyújtsanak, melyek versenyképesek a fiatalok körében oly népszerű mobiltelefonokkal.

– Nagy öröm számomra, hogy itt látom a fiatalokat, akik használják majd ezt. Ráadásul egy-két héten belül megjelennek a jövő évi pályázataink is, így akár műanyag sípálya, gördeszkapálya vagy bringapark is épülhet itt Szolnokon – tette hozzá Révész Máriusz.

Szalay Ferenc polgármester örömmel fogadta a lehetőséget és kiemelte, hogy a város alapstratégiáinak egyike az egészséges életmódra nevelés, fontosnak tartják, hogy lehetőséget nyújtsanak a fiataloknak a mozgásra.

– Azt hiszem, e tekintetben jók az eredményeink, büszkék lehetünk a fiatalokra. Ám igazából nem is az eredmények számítanak, hanem az, hogy egészségesen éljék a mindennapjaikat, testileg és szellemileg is felvértezve induljanak az életbe – hangsúlyozta Szalay Ferenc.

Az ünnepélyes szalagátvágást követően Révész Máriusz és Szalay Ferenc vezérletével sportiskolás fiatalok vették birtokukba futópályát.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest