[GALÉRIA] Varga Judit mondott köszöntőt Tiszafüreden

Változatos programok és Irigy Hónaljmirigy koncert is várta az érdeklődőket a hatodik Belvárosi Őszön október 9-én, a város megújult Fő terén.

Sült kolbász, babgulyás és Irigy Hónaljmirigy is volt Tiszafüreden

– Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokat járom az országot és láthatom hazánk minden szeglete hogyan épül és szépül. Azt is látom, hogy az emberek törődnek a saját portáikkal. A dolgoknak van gazdája és a lakosok felelősséget éreznek környezetükért – mondta beszédében az igazságügyi miniszter. Hozzátette, a magyar emberek bátrabbak, magabiztosabbak a jövőjüket illetően, melyet hazánkban élő diplomaták, külföldiek is így látnak.

– Ha belegondolunk Magyarország hogyan nézett ki 15-20 évvel ezelőtt – IMF-hitel, államcsőd, elszaladó rezsiárak, vizitdíj – nem egy magabiztos és a jövőben bízó, jövőjét tervezgető bátor ország voltunk, hanem olyan ország, amely az európai szintéren is mert sajnos kicsi lenni és hagyta, hogy mások rendelkezzenek a sorsa felett – hangsúlyozta.

– Az ország hajóját most egy olyan tengeren kell átkormányozni, amelyet járványok, migráció és a tőlünk teljesen idegen ideológiai jelenségek nehezítenek. Hogy biztosan tudjunk haladni ezeken a vizeken, szükség van a családokra és a helyi közösségekre.

Hiszünk abban, hogy az erős családok erős és versenyképes nemzetet, gazdaságot, Magyarországot és mindezáltal egy erős Európát tudnak létrehozni.

– hangsúlyozta Varga Judit.

A város fejlődését méltatva elmondta:

Tiszafüred viharos történelmet is megélt. Volt itt török dúlás vagy a rácok perzselték fel. De a város felállt ezekből a tragédiákból és újra virágzásnak indult. Úgy gondolom ez a helytállás, kitartás és elszántság a mai tiszafüredi polgárokban is ott van. Jó kezekben van most Tiszafüred.

A nap folyamán színes gyermek- és családi programokkal, színpadi műsorokkal, különféle helyi különlegességekkel és az Irigy Hónaljmirigy koncertjével fogadták a rendezvényre látogatókat.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest