Karácsony szerint az autósok tehetnek a dugókról

Ismét azt ajánlotta az autósoknak Karácsony Gergely, hogy akiket zavarnak a dugók, ne kocsival próbálkozzanak a városbanhívta fel a figyelmet a főpolgármester újabb megosztó nyilatkozatára a Híradó.hu.

A főpolgármester szerint ami a körúton autóval egy óra, az villamossal három perc, így jobb arra felszállni. Hozzátette: az autósoknak meg kell érteniük, hogy ők maguk okozzák a dugót, tehát ha kevesebben ülnének kocsiba, dugó sem lenne. Úgy érzi, hogy jó irányba halad a város – közölte az M1 Híradójában.

A Nyugati pályaudvar környékén reggelente több száz méteres kocsisor alakul ki a felüljárón és a Bajcsy-Zsilinszky úton.

Idén sokszor a vakáció alatt, vagyis a nyári időszakban is rendszeresen bedugult a főváros. Az iskolakezdéskor pedig – ahogy az várható volt – csak tovább romlott a helyzet. Az M1 stábjai a lezárások óta folyamatosan figyelik a budapesti közlekedést. A legtöbb autós azt mondja: elegük van a dugókból, és abból, hogy nem lehet kiszámítani az érkezés időpontját. „Szerintem ez egy világváros és ennek úgy is kéne működnie. És nem egy ilyen.. nem tudom, nem tudok rá olyan jelzőt mondani, hogy igazán bántó legyen, hogy akinek szólna az észhez térjen” –mérgelődött egy fővárosi autós.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest