[GALÉRIA] Mától kalandozhatunk A Tiszaligetben!

Ötvenkét akadály, két pálya közel egy kilométer hosszan, valamint csúszókötél – megnyílt a Kalandpark a szolnoki Tiszaligetben.

Mától kalandozhatunk A Tiszaligetben!

– Néhány évvel ezelőtt már felvetődött a kalandpark ötlete, ám akkor szűkösek voltak a lehetőségeink – mondta el Szalay Ferenc polgármester a péntek délutáni átadó ünnepségen. – A most elkészült kalandpark gyerekektől a felnőtteken át a profi sportolókig, tartalmas kikapcsolódást kínál mindenki számára. A Tiszaliget ennek köszönhetően ismét nagyot lépett előre fejlesztések terén, még vonzóbb hellyé vált a látogatók, a fiatalok, a családok körében!

A csónakázó-tó mögötti területen a fák között, a nemrégiben kialakított futókör mellett kapott helyet e junior és felnőtt pálya, illetve tó fölötti csúszópálya. A megvalósítást a Városüzemeltetési Kft. kapta feladatul.

– Hét pályás, ötvenkét állomásos kalandpályát építettünk – tudtuk meg Lits Lászlótól, a Városüzemeltetési Kft. ügyvezetőjétől, aki felhívta a figyelmet a biztonságra is. – A terület nincs elzárva, ezért kamerahálózat figyeli, éjszakára pedig a létrákat felvonjuk. Arra kérjük a szolnokiakat, hogy csak a nyitvatartási időben használják a kalandparkot és kérjék az animátorok segítségét.

Az őszi időszakban egyénileg péntektől vasárnapig látogatható a kalandpark, csoportok előre egyeztetett időpontban a hét többi napján is használhatják.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights